POLY d.o.o. za proizvodnju, usluge i promet, Stankove Bare b.b 75 324 Stjepan Polje – Gračanica, Bosna i Hercegovina je privatno preduzeće osnovano 1998. godine.

Cilj naše kompanije je stabilno domaće i ino tržište u snadbijevanju plastičnim proizvodima za građevinarstvo. Garantujemo kvalitet naših proizvoda koji su atestirani u institutima EU te posjedujemo certifikate koji zadovoljavaju evropske norme i standarde i CE znak.

Proizvodnja i prodaja

plastičnih proizvoda za građevinarstvo i PE folija i vrećica sa štampom i bez štampe, tehnološkim postupcima prerade: brizganje i ekstruzija.

Veletrgovina

Uvoz i prodaja repromaterijala za plastičare

  • Granulati polymera ; PP, HDPE, LDPE, PS, PVC i tehničkih polimera po narudžbi. Ekskluzivni smo distributeri za prodaju HDPE Liten i PP Mosten (fabrika: Unipetrol RPA, s.r.o. – Češka)
  • Boja i aditiva za polymere; PP, PE, PS, PVC i PET.
  • Izvoz plastičnih proizvoda POLY – ja za centralno grijanje, vodu i elektroinstalacije.

Usluge

Pored vlastitog asortimana proizvoda i trgovine, uvaženim partnerima nudimo uslužno: brizganje i ekstruziju na našim raspoloživim mašinama – strojevima. Uslužno vršimo izvoz na INO tržište proizvoda od plastičnih masa za građevinarstvo.

Veleprodaja i maloprodaja kompletnog programa proizvoda za instalacije centralnog grijanja (zidno, podno, etažno) vlastite proizvodnje i renomiranih proizvođača/dobavljača.